Over mij

Ik ben Ulla Brouwer-Kjærsgaard.

Ruim 30 jaar ben ik getrouwd met Dick en dankbaar moeder van vier volwassenen kinderen. Ik ben de 50 gepasseerd en als Deense geboren en getogen in Denemarken. Als jongvolwassene kwam ik naar Nederland. Anders dan wat ik toen voor ogen had, woon ik hier inmiddels vele jaren.

Mijn werk is mijn passie. Mensen helpen obstakels nemen. Praten over lastige en moeilijke onderwerpen. Daar waar iemand vastgelopen is zoeken naar een uitweg.

Sinds 2010 werk ik vanuit een zelfstandige praktijk. Ik maak hierbij gebruik van mijn opleiding Psychosociale Therapie, mijn levenservaring en opgedane kennis binnen mijn werk voor de internationale, interkerkelijke zendingsorganisatie ‘Jeugd met een Opdracht’ (YWAM). Een levensstijl van wonen en werken met veelal jongeren met verschillende (kerkelijke) achtergronden en nationaliteiten. Een zeer verrijkend en enerverend leven. Mijn man en ik hebben bovendien diverse langdurig leidinggevende functies gehad (nu ook).

Ik werk vanuit een christelijke levensvisie; uit eerbied voor de Schepper, met bewogenheid voor mijn naaste en verwondering over de schepping. Mocht jouw levensovertuiging anders zijn, mag je mij natuurlijk ook benaderen. Ik help jou graag op jouw levensreis.

Opleidingen en kwalificaties:

Psychosociaal therapeut – Opleidingsinstituut Bureau De Roos

Specialisatiejaar kindertherapie – Opleid.inst. Bureau De Roos

Cursus relatietherapie – Opleidingsinstituut Bureau De Roos

EMDR trainingsdagen – De Roos Opleidingen

Hormoonadviseur – NHT Naturlig Hormonterapi®